Het nieuwe Regionale Ondernemershuis Station88 is nu officieel open. Donderdag 1 maart was de opening van dit Huis voor Ondernemerschap en Innovatie (HOI). Gevestigd in het hart van de bruisende Spoorzone in Tilburg. Oprichters, partners en  ondernemingen stapelden letterlijk en figuurlijk  puzzelstukken samen tot een plek waar ondernemersvragen een antwoord vinden. Veel bedrijven en startende ondernemers werken in dit markante gebouw. Station88 levert een bijdrage aan het vestigingsklimaat voor starters en groeiende bedrijven. Ze wisselen kennis en ervaring uit en houden bijvoorbeeld workshops op hun vakgebied.

Workshop AVG

Tijdens de openingsweek van Station88 verzorgde ExpertPlus vrijdag 9 maart een interessante workshop over de gevolgen van de nieuwe privacywetgeving. Voor meer informatie en aanmelden voor andere workshops zie: http://station88.nl/programma/

Historische locatie in bruisende Spoorzone

Het voormalig NS werkplaatsgebouw 88 in de Tilburgse Spoorzone heeft een bijzondere architectonische metamorfose ondergaan. Het pand uit 1868 was eerder houtzagerij, draaierij, en zadelmakerij. Nu zijn er ontmoetings- en werkplekken  en glazen werkruimtes en nog veel herinneringen aan het robuuste spoorverleden. De ruwe en nostalgische kanten van het gebouw zijn te zien in de industriële uitstraling met hoge vensterramen, hijsbalken, bielzen trappen en oude NS-borden.

ExpertPlus binnen Station88

ExpertPlus heeft de werkplekken bij MCSI, een van de partners van Station88. Dit stelt ExpertPlus in staat om vanuit één centraal punt te werken. Zo is de kennis en ervaring van ExpertPlus gebundeld in één loket en creëren wij  oplossingen voor de vraagstukken van bedrijven. Meteen toe te passen in de praktijk. En bovendien wisselen we ook kennis en inzicht uit met starters, ondernemers en collega’s bij MCSI en Station88.